Piet Vannoppen onthult voor het eerst...

Hoe hij een consistent inkomen realiseert met zijn beleggingen

Piet leerde de voorbije jaren honderden beleggers uit de Benelux om succesvol te beleggen en geeft zijn strategie nu bloot in gratis videotraining.

Waarom een extra inkomen via de beurs?

Wie is Piet Vannoppen?

Piet is woonachtig in Heusden-Zolder (België), hij is getrouwd met Caroline en vader van Sam & Seppe. Zijn hobby’s zijn skiën in Oostenrijk en genieten in Portugal en tennissen met zijn ploegmaten.

Piet leerde het vak bij ervaren optiehandelaren uit Chicago en kan als geen ander complexe optietrades op een begrijpelijke manier aan de man brengen. Hij is eigenaar van de Master The Market Mentoring Club waarin hij sinds 2007 honderden beleggers persoonlijk begeleidt.

Hij verstaat de kunst om in begrijpelijke taal zijn studenten stap voor stap uit te leggen hoe u een extra inkomen opbouwt en toont met zijn eigen geld hoe u rationele beslissingen neemt in plaats van emotionele. Piet’s focus ligt vooral op kapitaalbehoud in combinatie met smart money management. Piet bracht een optieboek uit waarin hij een aantal strategieën uitlegt voor beginnende beleggers

Vul hier beneden jouw emailadres in om de videopresentatie meteen te bekijken